EICHENLAUB ze Solingenu steakový nůž s mikroozubením. To znamená, že maso lze krájet bez vláken, šťáva zůstane uvnitř a nevyteče. Čepel se také často používá k jídlu pizzy, protože zuby se používají k řezání křupavého těsta.
Pokud ale nemáte rádi ruční mytí, nemusíte dále číst.
Protože takové jemné příbory vyžadují ruční péči. Výhradně. Vždyť už výroba byla mistrovským dílem ve více než 120 pracovních krocích.
To také znamená, že čepel je kovaná z jednoho kusu.
A pouze tam, kde je napsáno EICHENLAUB, lze jako korunu přidat iniciálu M pro Merten, zakládající pár.
Na rukojeťové váhy se používá německý dub, někdy pochází i z východní Evropy. Tvrdé, husté dřevo. Nejtlustší dub v Evropě je ve Švédsku s obvodem 14,75 metru. Stáří se odhaduje na 900 až 1000 let.
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům