Cukrářská výroba III pro 3. ročník oboru Cukrář

Cena: 300 

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. Top stav.Rok vydání 2019.Počet stran 198.

Místo prodeje: ChrastavaZměněno: před týdnem
Na Seznamu od roku 2007
Poslat zprávu
Cukrářská výroba III pro 3. ročník oboru Cukrář300 

Další nabídky prodejce

  • + 473
Chrastava
Liberec
Zobrazit na Mapy.cz
Nahlásit nabídku

Nahlásit nabídku

Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům