Roger Kimpel, Yara Hackstein - Lexikon grilování - vydalo Rebo International CZ, spol. s r.o., Čestlice 2016. Překlad Ing. Helena Dupaľová. Dotisk 4. vydání.
Základy grilování * Nejlepší recepty z celého světa Abeceda grilování a nejlepší recepty z pěti grilovacích velmocí * Co musíte vědět o grilování * Druhy grilů a zásady správného grilování * Recepty a regionální speciality z celého světa * Rady a tipy pro zdravé grilování.
Měkká vazba, 304 stran.
Jen málo čtená, mírně načichlá cigaretovým kouřem - lze vyvětrat a zlepšuje se, jinak nepoškozená, i přes uvedené velmi pěkný stav.
Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 69,- Kč, Českou poštou klasicky za 85,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku po špatných zkušenostech neposílám.
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům