Maryna Klimentová: Co máme vědět o přípravě pokrmů

Cena: 49 

Maryna Klimentová: Co máme vědět o přípravě pokrmů 1956)
Technologie přípravy jídel

Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy.....

kniha je zachovalá, ale dole u okraje desky je skvrna - mapa, ve skutečnosti je viditelná méně
360 stran, množství fotografií

váha 860 g
poštovné balíkovna 79 Kč

Místo prodeje: ProstějovZměněno: před měsícem
Na Seznamu od roku 2013
Poslat zprávu
Maryna Klimentová: Co máme vědět o přípravě pokrmů49 

Další nabídky prodejce

  • + 496
Prostějov
Prostějov
Zobrazit na Mapy.cz
Nahlásit nabídku

Nahlásit nabídku

Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům